Friday, April 27, 2007

Feel plans changing...nngh.. "PLOPP".. plans changed

Hei alle sammen!

Har vaert i Honduras siden 13 april, naermere bestemt Utila. Tenkte jeg bare skulle vaere her noen dager, men saa var det denne dykkingen da..

Tok et par kurs, og sa ble jeg litt hekta. Har bestemt meg for aa vaere her til jeg skal dra hjem, om 1 maaned. Blir ingen tur til Guatemala eller Cuba, har selvfolgelig veldig lyst, men foler dette utfyller turen min perfekt.

Utila er ca 11 km lang og 4 km paa sitt breieste. Oya her 60 dykkeplasser aa velge mellom og er regnet som et av verdens beste dykkesteder. Dykkesenteret jeg bor paa har dokk 30 meter fra rommet mitt, bar og utstyrsrom 10 meter fra trappa og fristende hengekoyer til alle som onsker aa slappe av.

Divemastere og instruktorer fra Spania, Tyskland, Danmark, Sverige, Mexico, Argentina, England, USA, Canada og Australia, skaper en god atmosfaere ved Cross Creek (Dykkesenteret)

Maa tilstaa at det ikke er den kulturelle eliten som utgjor flertallet her, men man laerer faktisk ganske mye av alle disse mennesken. Baade de som kommer hit for et kurs og de som jobber her. De fleste som jobber her er divemastere. De tjener 350 kr i uka, men de kan logge 4 dykk om dagen hvis de har lyst, naar de ikke assisterer kurs. Paa de fleste andre dykkesenterene her (tror det er 14 totalt) faar ikke divemastere komme paa baatene hvis de ikke assisterer dykkekurs.. noe de faktisk ikke gjor saa ofte. En divemasters hovedoppgave er som regel aa lede baatene, organisere utstyr, lede dykking for turister osv.

Skal legge ut en del bilder naar jeg faar tid..

Hasta luego!

Victor

4 comments:

Anonymous said...

Her hjemme går livet sin vante gang...Konfirmasjonen til Marte er den 6.mai,Espen blir 2 år 7.mai,-skulle ønske du å kunne ha vært her.Venter med å feire bursdagen vår til du kommer hjem.Ha det fortsatt fint og opplev litt for søstra di som har grodd fast i trondheim:):)Skal hilse fra mamma.Klem Kristin.

Anonymous said...

hei onkel.
høres spenende ut ja:)
godt og høre at du trives dær da.
gleder meg veldig til du kommer hjem.
savner deg onkelen min.
hilsen nina:)

Anonymous said...

Aaaaiiieh! Ngh... *PLOINK* Plans changed, huh?

Låter som du har det heeeelt konge. Lægg ut några feta bilder! Glæder mig tills vi træffas igen :o) Kos dæ videre, sjø

Kooooz
/Thomas

katja said...

Hei schøner mann,
Håper du har det fortsatt bra.
Har postkortene dine i kontoret mitt og gleder meg å se deg igjen.
Kos deg
Klem Katja