Wednesday, February 7, 2007

Hola amigos

Sitter her igjen paa Tarcoles eneste pc :0)

Ryddet branngate i Parken i dag, ganske varmt aa jobbe i dag, men den hoye vagitasjonen ga heldigvis en del skygge. Vaar lokale medarbeider, Tino, er flink til aa ta seg frem i terrenget og aa peke ut aper, slanger (tror det var det de kaller costaricas landmine), ogler, stinkdyr (husker ikke navnet, satt inne i et hulrom i et tre. Kjente lukta lenge for vi saa dyret) og krokodiller.

Reiser til en indianer landsby natt til fredag, skal vaere med en gruppe fra Tarcoles, som hvert aar reiser til forskjellige deler av landet for aa gi bistand til de fattigste. I aar har man samlet inn klaer til fattige indianerbarn. Det skal i tilegg vaere en dugnad som gaar fra fredag til sondag. Gleder meg til aa komme lenger unna turistene (selv om jeg teknisk sett er en selv :0).

Mye spannende aa oppleve i Costa Rica, men har virkelig lyst til aa komme meg til Nicaragua snart, der er det en del billigere og mye mindre turister. Costaricanerne (ticos/ticas) er veldig omgjengelige og hyggelige, selv om kulturen selvfolgelig er anderledes haer enn hjemme.

Trafikken paa veiene har er et kapittel for seg, hvis det foreksempel blir ko paa veiene en sondagskveld, saa bruker man begge filene (paa en to fils vei) for aa komme seg frem. Da mener jeg ikke bare for aa kjore forbi, for koene er flere kilometer lange. Merkelig nok har dette en tendens til aa skape lengre koer, da det ikke er mulig for motende trafikk aa komme forbi :0)

Kos dere paa ski i helga!

Victor

2 comments:

katja said...

Hei kjær Victor,
Når du skal til Nicaragua da kan du se lit rundt om kosedyrene og gamle klærne mine har det fint. Fordi når jeg var lite sendt vi tøy dit. Det var mange barnehageprosjekter som var knyttet til dette. :-)
Klem Katja

Anonymous said...

Kjære Victor

Blir sikkert en opplevelse og dra til indianerlandsbyen og se hvordan de har det dær.Her er det 18 minus i dag :( tenker på deg som har sol og palmesus mens æ fyre for fullt her.Ha det godt Victor,husk at vi e veldig gla idæ.
Mange klemma fra Anita og Nina